3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor galibiyete kilitlendi

Lider Sivasspor, hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe'yi lig ve kupada yenmek istediklerini söyledi.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Antrenmana sakatlığı nedeniyle İzmir'de tedavi gören Hayrettin ile dünkü çalışmada sakatlanan Balili ve kaslarında çekme bulunan Tum dışında tüm futbolcular katıldı. Futbolcular, ısınma hareketleri ve istasyon çalışmasının ardından taktik çalışma yaptı. Futbolcular, antrenmanı izleyen basın mensuplarını top yağmuruna tuttu.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe ile zorlu bir maç periyoduna gireceklerini belirterek, "Hazırlıklarımızı en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Gerek taktiksel, gerek mücadele ve gerekse psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyoruz. Futbolcu kardeşlerim isteyerek, arzulayarak büyük bir coşkuyla hazırlanıyor. İnşallah bunun karşılığında Fenerbahçe gibi büyük bir camiadan şampiyonluk yolunda istediğimiz ve arzuladığımız puanı alır, oradan da diğer kupa maçına geçiş yaparız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Ligde ve kupada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Uygun, "4 sezondur Turkcell Süper Ligi'nde mücadele edip, 2 sezondur da dillere destan güzel futbol anlayışını sahaya yansıtan futbolcu kardeşlerim, kalan bütün haftalarda da bireysel yeteneklerini sahada sergileyip, hem taraftarlarımızı hem bize gönülden dua edip destekleyen insanlarımızı, dostlarımızı mutlu edecek. Kupalarla bu işi perçinleyecek bir Sivasspor'un arzusu ve güzelliği içerisindeyim. İnşallah bunları başarırız" dedi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun hazırladığı yeni futbol yasasının Türk sporu için önemli bir hamle olduğunu vurgulayan Uygun, bu yasanın bir an önce meclisten geçmesini temenni ettiği dile getirdi. Uygun, "Bu Türk sporu için büyük bir kazanç. Bu bizim başaracağımız birçok başarıdan daha güzel bir haberdir. İnşallah bu yasa bir an önce meclisten geçer. Sendikalaşan bir Türk futbolu, profesyonelleşen bir hakem camiası ve bununla orantılı olarak da Türk sporunun altyapısının eğitimi için Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen projelerle gençlerimizin gelişimine kadar olan süreç en güzel şekilde devam eder. Hem Türk sporu kazanır, hem de yeni Türkiye ekolü dediğimiz Türk ekolünü tüm dünyaya tanıtırız. Avrupa ve dünyada şampiyonluklar kazanarak, kulüpler bazında da birçok şampiyonluğu, inşallah şampiyonlar ligi şampiyonluğunu, Anadolu takımlarının da en az 10 tanesinin şampiyonluğa ulaşabileceğini düşündüğümüz bir ortamda da onların şampiyonluğu kazanmasını temenni ediyoruz. İnşallah bu güzellikleri Allah Türk insanına nasip eder" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 18:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?