7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor hasret çekiyor

SİVASSPOR GALİBİYET HASRETİ ÇEKİYOR

Sivasspor Spor Toto Süper Lig'de üst üste 11. maçından da galip gelemeyerek ligdeki kötü gidişine devam ediyor.

Süper lig takımlarından Sivasspor ligde aldığı kötü sonuçlara son sıradaki Kasımpaşa mağlubiyetini de ekleyerek kötü gidişine devam etti.

Süper lige 2-1'lik Galatasaray galibiyeti ile başlayan ve daha sonra istediği sonuçları elde edemeyen Sivasspor düşme hattından kurtulamıyor. Lige Mesut Bakkal yönetiminde başlayan ve 9 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet alan Sivasspor Mesut Bakkal'ın ligin 9. haftasında Bucaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından istifa etmesiyle Teknik Direktörlüğe

getirilen Rıza Çalımbay getirildi. Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivaspor ligde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 olmak üzere çıktığı 4 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligin 12. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Sivasspor ligde 7 puanla 17. sırada bulunuyor.

ÇALIMBAY İLE SİFTAH YOK

Mesut Bakkal'ın istifasının ardından ligin 10. haftasında takımın başına getirilen Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile Sivasspor, oynadığı tüm karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor'a 2-1 yenilerek kupaya veda eden Çalımbay ve takımı ligde oynadığı maçlarda Beşiktaş'a 2-1, Büyükşehir Belediyespor'a evinde 4-0 ve deplasmanda ligin son sırasındaki Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 10:55:02
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 11:30:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?