3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor iddialı geliyor!

SİVASSPOR İKİNCİ YARIDA FIRTINA GİBİ ESMEYE HAZIRLANIYOR

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Yapacağımız yerinde ve ciddi transferlerle ikinci yarı fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak" dedi.

Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk yarısının bitmesinin ardından Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, düzenlediği basın toplantısında Kırmızı-beyazlı takım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

8. haftadan sonra Güney Afrika'dan ekibiyle birlikte Musin Ertuğral'ı takımımızın başına getirdiklerini ifade eden Ünsal, "Muhsin hocamız geldiğinde elinde bulunan malzeme belliydi. Hocamız elinde bulunan malzemelerle büyük bir özveride bulunarak bizi sezonun ilk yarısında 17 puana ulaştırdı. Kendisine ve üstün gayretgösteren futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Özellikle en büyük teşekkürü kötü günlerimizde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ediyorum" dedi.

Şu an ligde 16. sırada olduklarını belirten Fikret Ünsal üst sıralarda bulunan takımlarla puan farkını fazla açmadıkları için onuncu ve dokuzuncu sıraya yükselebilecek bir konumda olduklarını söyledi.

Sivasspor'un ikinci yarı fırtına gibi eseceğini ifade eden Ünsal, "İkinci yarı yapacağımız yerinde ve ciddi transferlerle, yeni futbolcularımızı takıma adapte ettiğimiz zaman ki bu süremizde var ikinci yarı fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak" diye konuştu.

Takımdan gidecek kalacak futbolcularla ilgili olarak konuşan Fikret Ünsal, "Ersen Martin ile karşılıklı olarak anlaştık ve bu futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Diğer futbolcularımızın durumları belli değil. Listemizde 5 tane gidecek 5 tane de gelecek futbolcumuz var. Ama diyelim ki listemizdeki gidecek futbolcular kulüp bulamadı ve kaldılar. Kalabilirler de. Bu nedenle gidecek futbolcularımızla anlaştıkça bu futbolcuların isimlerini açıklamamız daha iyi olur. Gidecek oyuncularımızla anlaştıkça kimlerin gideceğini açıklayacağız" şeklinde konuştu.

Sezonun ikinci yarısı için teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın alternatifli bir transfer listesi hazırladığını belirten Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "4 yabancı 1 yerli futbolcu gelecek. Ama bu futbolcuların hepsinin de alternatifi var. Hocamız alternatifli bir liste hazırladı. Özellikle Haziran ayında Güney Afrika'da başlayacak olan Dünya Kupası'ndan elenmiş milli takımların futbolcuları ile anlaşmaya çalışacağız. Çünkü Dünya Kupası'na gidecek olan takımlardaki futbolcuların Mart ayından sonra çok verimli olamayacağını düşünüyoruz" dedi

Sivsspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral'ın alt yapıya çok önem verdiğini vurgulayan Fikret Ünsal, "Muhsin Ertuğral hocamızın çok önemli bir özelliği var. Alt yapıya çok önem veriyor. Önümüzdeki yıllarda Muhsin hocamızın her yıl en az iki tane olmak üzere Sivasspor'un ilk on birinde Sivaslı genç arkadaşlarımıza yer vereceğine inanıyorum. Muhsin hocamızla da herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde herhalde 3-5 yıl geçireceğiz. Buna da herkes hazır olsun" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 17:49:03
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 17:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 78.167.153.xxx Tarih : 25.12.2009 22:14:45

bir sivaslı olarak fikret ünsal beyin basın sözcüsü olmasından çok rahatsızlık duyuyorum.fikret beyi sadece basından ve kamu oyundan tanıyorum.kendisi iyi bir gazeteci,iyi bir insan,iyi bir sivassporlu olabilir,ama çok kaba konuşuyor,o yüzden bana hep itici gelmiştir. ama neyse sivasporun kümede kalacağına inanıyorum. ikinci yarıda yiğidolara başarılar diliyorum.kırmızı beyaz üç yıldız sivas sivas sivas heyyyyy.