3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor lider dönmek istiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, lider olarak geldikleri Ankara deplasmanından lider olarak geri dönmek istediklerini söyledi.

Demiryol-İş Sendikası, Fenerbahçe maçında sahaya 'Hızlı tren ülkemize hayırlı olsun' pankartıyla çıkan Sivasspor onuruna bir yemek verdi.

Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay ve yönetim kurulunun evsahipliğinde verilen yemeğe Sivasspor teknik yönetimi ve futbolcular katıldı. Gecede bir konuşma yapan Ergün Atalay, Sivasspor'un başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, bu başarının sezon sonuna kadar sürmesi temennisinde bulundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da, Demiryol-İş Sendikası'na teşekkür ederek, kendilerine inanları mahçup etmemeye çalışacaklarını söyledi. Yemeğin ardından Ankaragücü ile oynayacakları maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uygun, "Sivasspor yaklaşık 3 sezondur çok güzel işler yapıyor. Takımımızdan da, taraftarımızdan da çok mutluyum. Bu sezon da lider olarak geldiğimiz Ankaragücü deplasmanında, bize yakışanı yapmaya çalışacağız. Kazanmak istiyoruz. Bulunduğumuz kaostan kurtulmamız için liderliğimizi devam ettirmeliyiz. Bunun bilincindeyiz. İstekli ve arzuluyuz. Ankara'dan istediğimiz puanları alır ve gelecek haftalara daha güçlü bir Sivasspor olarak gireriz diye düşünüyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 11:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?