6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor maç hazırlıklarını sürdürüyor

Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'ndeki kondisyon merkezinde yapılan çalışmaya milli takım kadrosunda yer alan Mehmet Yıldız, ülkelerinin milli takımında olan Diallo, Sylla, kaleci Petkoviç ile izinli olduğu öğrenilen Hayrettin katılmadı. Bülent Uygun'un yaptırdığı çalışma tempolu şekilde yaklaşık 2 saat sürdü.

Bu arada basın mensuplarına açıklama yapan, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçının zor olacağını belirterek, "Ligdeki 4 büyük takımlardan bir tanesi. Anadolu'da şehir takımı olarak Anadolu'dan şampiyon olan tek takım. Yıllarca Anadolu'daki bütün insanların sevgi ve sempati ile baktığı, Sivasspor bile birinci lige çıkmadan desteklediği, belki de çoğunun tuttuğu bir takım. Şu anda da Turkcell Süper Lig'de liderler. Kadro olarak ve oyun anlayışı olarak da gayet iyi gidiyorlar. Çok da kaliteli bir yönetimi, aynı zamanda Ersun Yanal gibi çok iyi bir teknik direktörleri var. Bununla orantılı olarak da başarıları devam ediyor. Zor bir maç olacak. Tabi ki puan almak istiyoruz. Üst sıralarda bitirmemiz için buradan, deplasmandan alacağımız en az 1 puan bile buzu üstlerde bitireceğini düşünüyorum. Zor geçecek olan bu maçta da futbol adına bütün mantalitemizi, fikrimizi, fair-play'i sahaya yansıtmak, gelen bütün izleyicilere de güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz" dedi.

Trabzonluların kendilerini iyi bir şekilde karşılayacaklarını da kaydeden Uygun, geçen yıl yaşanan olayların kendileri ile bir ilgisinin olmadığını belirterek, "Biz onları geldiklerinde karanfillerle karşılamıştık. Aynı güzelliği kendilerinden tutun da tüm taraftarlarına kadar gösterir. Anadolu'nun ağabeyliğini yapmış böyle büyük takımlar böyle ufacık ayrıntılara takılıp kalmazlar. O yüzden Trabzonspor büyük camiadır. Bütün misafirperverliklerini göstereceklerdir" diye konuştu.

Trabzonspor'un sahasında Sivasspor'un başarılı olduğunun hatırlatılması üzerine Uygun, "Trabzonspor'la 4 yıldır maç yapıyoruz. Tabi ki futbolun şansı bizden yana oldu. İnancımız fazla. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak istiyoruz. Allah'ın izni ile inşallah iyi futbol, güzel maç ve sonunda da puan almak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 15:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?