6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor sezona hazırlanıyor

SİVASSPOR'DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Daha önce 12 Temmuz'da planlanan Ankara programında değişiklik olduğu belirtilirken takım bugünü izinli olarak geçirecek.

Sivassporlu futbolcular yarın yapacakları çift antrenmanın ardından Çarşamba günü Ankara'ya geçerek Ankaragücü ile bir hazırlık maçı yapacak. Ankara'da yapacağı hazırlıkların ardından 18 Temmuz'da Hollanda'ya geçerek burada 2 Ağustos'a kadar kamp yapacak. Daha sonra yurda dönecek olan Sivasspor sezon hazırlığını burada tamamlayarak 2010-2011 sezonunun açılışını yapacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal İHA muhabirine çalışmalar hakkında bilgi vererek sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getirdi. Mesut Bakkal, "Bugünü izinli olarak geçireceğiz. Yarın yapacağımız çift antrenmanın ardından Çarşamba günü Ankara'ya giderek burada Ankaragücü ile bir hazırlık maçı yapacağız. Buradaki hazırlık maçının ardından ilk etabı bitirerek ayın 18'inde Hollanda'ya giderek kampa gireceğiz. Bu kamp sürecinde 7 tane hazırlık maçı oynayacağız" diye konuştu. Takımın durumu hakkında da açıklama yapan Bakkal, "Tromso takımından Sead Ramoviç'i aldık. Bir eksiğimiz, herhangi bir sakatımız yok. Sezona en iyi şekilde hazırlanıp başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:40:05
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?