6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor sezonu açtı

SİVASSPOR SEZONU AÇTI

Sivasspor 2010-2011 futbol sezonunu açtı.

Bugün kulüp tesislerinde toplanan yönetim, teknik kadro ve futbolcular 2010-2011 futbol sezonunun ilk antrenmanını yaptı.

Antrenmanda konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal bir kaleci birde stoper transfer ederek transfere sezonunu kapatmayı düşündüklerini söyleyerek, "Bugün birinci gün. Yeni sezonun hem spor camiasına hem de Sivasspor kentine, takımıma, yönetimime hayırlı olmasını diliyorum. Gönülden temenni ederim ki inşallah geçen sene yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan güzel bir sezon

geçirmemiz. Hedefimiz de o. Transfer döneminde Mehmet Nas'ı, Ceyhun'u, Ricardo Pedriel'i, bugün Kasımpaşa Spor'dan Sedat Yeşilyayla'yı kadromuza kattık. Bir iki tane daha kaliteli adam olarak kaleci ve stoper olarak netleştireceğimiz isimler var. Bunları da netleştirdikten sonra transferi kapatacağımızı söyleyebilirim. Bir iki tane eksiğimizi tamamladıktan sonra daha iyi şeylerin olacağına inanmaktayım. Zaten bunu her zaman da söylüyorum. Çünkü elimde bulunan mevcut kadro kısa dönemde Şampiyonlar Ligi

oynamış bir kadro. Bunların tekrar buna yakışacak şekilde mücadele edeceklerini zaten biliyorum. Böyle bir anlayışla noktalara yaptığımız transferlerle sezona başlayacağız. Herkesin gönlünde yatan üst sıralar. Bu takımın da üst sıraları yakalayacağına eminim" dedi.

Takımın kamp programı hakkında bilgi veren Bakkal, "Yaklaşık bir hafta sonra Ankara'ya gideceğiz. Salı gününden itibaren tekrar Sivas'a geleceğiz. Temmuz'un 18'inde de Hollanda'ya gidip 7 veya 8 tane hazırlık maçımız var 15 gün kalacağız. Ondan sonra da lige gireceğiz" diye konuştu.

Yeni transferlerden Ceyhun'un katılmadığı antrenmanda Mesut Bakkal yönetimindeki futbolcular düz koşu yaptı. Düz koşunun ardından ısınma hareketleri yapan futbolcuların hayli neşeli oldukları görüldü.

SİVASSPOR SEZONU AÇTI
SİVASSPOR SEZONU AÇTI
SİVASSPOR SEZONU AÇTI
SİVASSPOR SEZONU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 21:44:04
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 14:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?