6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor taraftarı takımından umutlu

SİVASSPOR TARAFTARI TAKIMINDAN UMUTLU

Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesi Sivasspor taraftarları umutlu konuştu.

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Galatasaray'la zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Sivasspor'da nefesler tutuldu. Ligde kritik haftalara girilirken kümeden düşme korkusunu en fazla yaşayan takımların başında gelen Sivasspor'da taraftarlar ise gönül verdikleri takımın ligde kalacağına inanıyorlar.

Sivasspor taraftarlarından Ahmet Gül, istediklerinin Sivasspor'un galip gelmesinden yana olduğunu belirterek, "Gidişatımız şuan için iyi değil. Buradan alacağımız puana da ihtiyacımız var sonuçta. Gönlümüz Sivasspor'dan yanadır. Ya beraberlik diyoruz, yada 1- 0 Sivasspor alır diyoruz" dedi.

Öncelikle centilmence ve dostça bir maç olmasını temenni ettiğini ifade eden Sezer Öztürk ise, "Gönlünüm Sivasspor'dan yanadır. Sivasspor'un yeneceğini, veya ikinci seçenek olarak berabere kalacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Sivasspor taraftarlarından Ertan Karacal ise temennisinin Sivasspor'un yenmesinden yana olduğunu ifade ederek, "Yani artık bir şekilde Sivas'ımızın bir atılım gerçekleştirmesi lazım. Çünkü Anadolu'dan yükselen bir takım, birdenbire bu şekilde düşmesi inanın hoş değil" şeklinde konuştu.

Galatasaray ile oynanacak olan lig müsabakasının Sivasspor için çok önemli bir maç olduğunu ifade eden Ozan Çakır, "Sivasspor'un yeri şuan için hiç istenilen düzeyde değil. Bu sene de çok güzel futbol oynayamadı. Ancak inşallah yeni bir heyecan ve yeni bir takımla galip geleceğiz" dedi.

Bu maçın Sivasspor için son şans olduğunu ifade eden Kadir Kavak, "Galatasaray şampiyonluk yolunca, ancak bizimde kazanmamız gerekmektedir. 3 puan bize gereklidir. Bizden önceki rakiplerimiz Manisaspor ve Diyarbakırspor'da kendi aralarında maç yapacaklar. Onların durumu netleşmesini bekleyeceğiz ama bizimde kazanmamız gerekmektedir" diye konuştu.

Sivasspor'un bayan taraftarlarından olan Bilge Özer ise, Sivasspor'un yeneceğini ifade ederek, "Takımımıza güveniyoruz. Güçlü bir takım. Bence Sivasspor yener" diye konuşurken Dursun Evren ise Sivasspor'un Galatasaray maçında en az bir beraberlik çıkaracağından çok ümitli olduğunu ifade ederek beraberliğin kendileri için en iyi sonuç olacağını söyledi. Sivasspor taraftarlarından Ali Karataş, çok başarılı olacaklarına inandığını ifade ederek, "Öyle güvencimiz var evvel Allah. Muhsin Ertuğral'ı da

kaybedenlerden öcümüzü alacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 15:24:03
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 18:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?