7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor'a bayraklı destek

Turkcell Süper Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Sivasspor'a manevi destek vermek isteyen bir grup esnaf dev Sivasspor bayrağı astı.


Yahyabey Caddesinde bulunan Şafak Gömlek, Ozan Mobilya, Dünya Asansör, Kardeşler Gıda, Lütuf Sıhhi Su Tesisatı, Burçak Pide Fırını, Tecer Gıda, Özlem Erkek Kuaförü, Doğan Kebap ve Lezzet Kasabı sahipleri, aralarında topladıkları paralarla kırmızı beyazlı takımlarına destek amacıyla 8 metreye 4 metre ebatlarında dev bir bayrak yaptırarak cadde üzerine astılar. 32 metre kare genişliğindeki bayrağı asmak için büyük uğraş veren Yahyabey Caddesi esnafları, Sivassporu maçlarında da yalnız bırakmadıklarını belirterek, her mahalle esnafının buna benzer çalışmalarla kırmızı beyazlı takıma destek olabileceğini söylediler.


İl protokolünün yardım kampanyaları ile Sivasspor'un yanında olduğunu belirten cadde esnafları, "Bizlerde bir nebze olsun takıma sahip çıkmak, tüm taraftarları destek yarışına sokmak için böyle bir çalışma yaptık. Takımımıza SMS'lerimizle destek olmayı ihmal etmezken, diğer yandan dualarımızın da onlarla olduğunu bilmelerini istiyoruz" şeklinde konuştular.


İlin kırmızı beyazlı renklere bürünmesi gerektiğini belirten semt esnafları, kalplerinin Sivasspor ile olduğunu sözlerine eklediler.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 12:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?