4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Sivasspor'a destek kampanyası

Sivas'ın Kangal İlçesi'nde Ziraat Odası Başkanlığı, Sivasspor'a destek için ilginç bir yardım kampanyası başlattı. 

Kangal Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Azimet, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Sivasspor'a destek için buğday toplama kampanyası başlattıklarını belirterek, "İnşallah bu kampanya diğer ilçelerimizde de ilgiyle karşılanır. Biz Kangal çiftçisi olarak göz bebeğimiz Sivasspor'umuzun maddi ve manevi olarak sonuna kadar yanında olacağız. Yardım kampanyasına katılacak çiftçilerimize şimdiden şükranlarımı sunuyoruz'' diye konuştu. 

Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdurrahman Ekşioğlu ise ekonomik sıkıntılar içerisinde olmalarına rağmen Sivas'ın imajını büyük oranda değiştiren Sivasspor'a ellerinden gelen tüm yardımı yapmaya devam edeceklerini belirterek, diğer ilçelerin de kendilerini örnek almalarını istedi. 

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal da, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin hububat alımlarına başladığı andan itibaren her çiftçiden yardım kampanyasına destek olmasını istediklerini söyleyerek, "Sivasspor, ligde borcu olmayan ender kulüplerden biridir. Yeni sezonda Sivasspor'un başarılı olabilmesi ve yoluna maddi yönden borçsuz olarak devam edebilmesi için desteğe ihtiyacımız var" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2006 Cumartesi 14:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?