5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Sivasspor'a moral yemeği

Vali Veysel Dalmaz'ın Gaziantepspor maçı öncesi Sivassporlu futbolculara verdiği moral yemeğine katılan tüm bürokratlar, Sivasspor'a tam destek verdi. 

Pazar günü yapılacak olan karşılaşma öncesi Vali Veysel Dalmaz, Sivassporlu futbolcu ve teknik heyete moral yemeği verdi. Yemeğe Vali Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Teknik Direktör Bülent Uygun ile futbolcular ve teknik heyet katıldı. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Vali Dalmaz, motivasyonun önemine değindi. Vali Dalmaz, başarılı olan takımın taraftarının da çok olduğunu belirterek, "İyi ve kötü günde takımın yanında olmak çok önemlidir. Bazen yükselişlerde taraftarınız çok olur. Ama hele kötü kader sizi bulmaya görsün. Ondan sonra da düşenin dostu çok fazla olmuyor. İnşallah o düşmeyi Allah bize göstermez. Hep birlikte daha güzele doğru hep birlikte yürüyelim" dedi. 

Başarıyı almakta takım ruhunun önemli olduğunu da vurgulayan Vali Dalmaz, "Takım ruhu, takım oyunu sizde olmalı. Sizde olmadığı takdirde biz ne kadar yanınızda olsak da bu takımın başarılı olması gerçekten zordur. Hep birlikte Sivasımız'ın ismini ve Sivasspor'u daha iyi yerlere taşımak ümidiyle hepinizi tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Ardından konuşan Teknik Direktör Bülent Uygun, Vali Dalmaz'ın kendilerine verdiği desteğin çok önemli olduğunu söyledi. Bu desteğin diğer tüm kurumlardan da verilmesi gerektiğini vurgulayan Uygun, yeterli destek verildiğinde UEFA hayalinin gerçek olacağını kaydederken, milli futbolcu kaptan Servet ise vali ve diğer bürokratlara teşekkür etti. 

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ise verilen bu yemeğin karşılığını Gaziantepspor maçından çıkararak elde edecekleri 3 puanı da Vali Dalmaz'a hediye etmek istediklerini dile getirdi.

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN'DAN GAZİANTEP GALİBİYETİNE BİR TORBA DOLUSU PRİM SÖZÜ
Yemeğe katılan Belediye Başkanı Sami Aydın ise Gaziantepspor maçının kazanılması durumunda futbolculara bir torba dolusu para verme vaadinde bulunarak, "Gaziantepspor'u çok iyi bir oyun ve çok güzel bir skorla yeneceksiniz. Siz yine bizi sevindireceksiniz ve biz de sizi sevindireceğiz. İnşallah o galibiyetten sonra da size bir torba dolusu para sunacağız. Ondan hiç şüpheniz olmasın" dedi.
Başkan Aydın, para miktarının futbola ve sonuca göre değişeceğini de sözlerine ekledi. 

Gecede son olarak konuşan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel ise Sivasspor'un Türkiye liglerinin en başarılı takımı olduğunu ve ligi ilk 4 takım arasında bitireceğini tahmin ettiğini belirterek, şunları söyledi:
"Ben, Bülent Uygun'un takımın başına gelmesinden sonra Sivasspor'un çok iyi yolda olduğunu ifade etmiştim. Ben de çok uzun zamanlar futbol oynadım ve çok iyi futbol seyircisiyim. Şu anda Türkiye liglerinde en iyi futbolu oynayan takım Sivasspor'dur. Sivasspor, Vestel Manisaspor maçında olduğu gibi çok şanssız puanlar kaybetti. Ben Sivasspor'un bırakın ligden düşmeyi, ligi ilk 4 takım içerisinde tamamlayacağını değerlendiriyorum. Özellikle bu akşamki Gençlerbirliği maçının sonucunu sizin gibi heyecanla bekliyorum. Şu ana kadar oynadığınız futbolla hem Sivas'a hem de Türk futboluna çok heyecanlar yaşattınız. Eğer televizyon sürekli olarak Sivasspor'un maçlarını vermeye kalksa, herkes nasıl bir futbol oynadığınızı, göze hoş gelen futbol oynadığınızı görecek. O yüzden bütün yönetim, teknik heyet ve sizi kutluyor, bundan sonraki karşılaşmalarınızda başarılar diliyorum."
Yapılan konuşmaların ardından bir süre sohbet halinde devam eden gecenin bitiminde Sivasporlu futbolcular, tesislerde kampa girdi.
İha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2007 Cumartesi 01:23:59
Güncelleme :15 Nisan 2007 Pazar 16:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?