7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor'a 'sms' desteği

Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve il genel meclisi üyeleri, Sivasspor için başlatılan ''SMS'' kampanyasına destek vermek amacıyla 5058'e mesaj gönderdi.

Sivas İl Genel Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı 2. birleşiminin açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, meclis üyelerinden Valilik öncülüğünde bir süre önce Sivasspor için başlatılan SMS Kampanyası'na mesaj göndererek destek vermelerini istedi.

Bu sezon önemli bir başarıya imza atarak ligin üst sıralarında yer alan Sivasspor ile gurur duyduklarını ifade eden Erkut, zirve mücadelesi veren kırmızı-beyazlı ekibin, tüm Sivaslıların desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Sivasspor'a destek amacıyla Valilik öncülüğünde bir süre önce başlatılan SMS Kampanyası'ndan beklenilen verimin alınamadığını belirten Erkut, şu ana kadar kampanyaya 25 bin mesaj gönderildiğini, dünyada toplam 6-7 milyon Sivaslı yaşadığı düşünüldüğünde, bunun çok az olduğunu ifade etti.

Meclis üyelerinden ve salonda bulunan herkesten cep telefonunu çıkararak 5058'e mesaj göndermelerini isteyen Erkut, Sivasspor'a gönül veren herkesi kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Erkut'un konuşmasının ardından toplantıya katılan Vali Veysel Dalmaz, İl Genel Sekreteri Mahmut Kayhan ve meclis üyeleri, toplu şekilde 5058'e mesaj gönderdi.

Daha sonra söz alan Vali Veysel Dalmaz ise Sivas'ta son dönemlerde futbolun yanı sıra sporun her dalında önemli başarılara imza atıldığını kaydetti.

Sivasspor'un bu sezon önemli bir başarıya imza attığını ve Sivas'ın ismini en iyi şekilde tanıttığını belirten Dalmaz, Sivasspor'u bir marka yapan başkan Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.

''Yense de yenilse de berabere kalsa da biz takımımızın her zaman yanındayız'' diyen Dalmaz, herkesi Sivasspor'a destek vermeye çağırdı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın dün kendisini telefonla arayarak, iş adamlarından ve diğer yerlerden gelmesini bekledikleri yardımların henüz ulaşmadığını ilettiğini belirten Dalmaz, Sivas Valisi olarak şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da Sivasspor'a destek arayışları için iş adamları ve diğer ilgililerle görüşeceklerini sözlerine ekledi.

-MECLİS ÜYELERİ OTURUM ÜCRETİNİ BAĞIŞLAYACAK-

Toplantıda BBP grubu adına söz alan Gürün BBP Meclis Üyesi Abdullah Turgut, meclis üyeleri olarak SMS dışında Sivasspor'a şu ana kadar bir katkılarının olmadığını belirterek, meclis üyelerine Sivasspor'a destek için 1 günlük meclis oturum ücretini bağışlamalarını teklif etti.

Kendisinin ve grubunun meclis oturum ücretini bağışlayacağını ifade eden Turgut, tüm meclis üyelerinden de kendilerine destek vermelerini istedi.

1 günlük meclis oturum ücretinin 91 YTL olduğu, tüm meclis üyelerinin de bu girişime destek vereceği belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 16:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?