3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor'a transfer şoku

Sivasspor  ile geçtiğimiz salı günü anlaşma imzalayan Hameur Bouazza, kişisel sorunlarını gerekçe göstererek takımdan ayrıldı.

Teknik Direktör Bülent Uygun, Sivasspor'da mutlu olacak 2 yabancı transfer etmek için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Bu arada, Sivasspor, S. Donetsk rövanş karşılaşmasına sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle 11 eksikle gidecek.

Lige Trabzonspor ve Fenerbahçe yenilgileriyle kötü bir başlangıç yapan, Şampiyolar Ligi 3. ön eleme turundan elenen ve UEFA Play-Off turu ilk maçında FC Shakhtar Donetsk'e farklı mağlup olan Sivasspor, bir olumsuzluğu da transferde yaşadı. Takımdaki kötü gidişatı sona erdirmek için büyük umutlarla İngiltere'nin Fulham takımından taransfer edilen Cezayir asıllı Fransız vatandaşı Hameur Bouazza, şahsi sorunlarını gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin ikna çabası sonuç vermedi. Görüşmeler sonunda sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verildi. Orta saha oyuncusu Bouazza, kulüpten aldığı paraları geri vererek şehirden ayrıldı. Bouazza, Sivasspor'un UEFA Play - Off turu FC Shakhtar Donetsk ilk maçında forma giymişti. Teknik Direktör Bülent Uygun, Bouazza'nın şehri beğenmediğini ve burada mutlu olamadığını söyleyerek, kendilerinden izin istediğini dile getirdi. Zorlamanın bir anlamı olmayacağı için takımdan ayrılmak istemesine olumlu baktıklarını anlatan Uygun, "2-3 ay sonra takıma zarar verecek birisinin kalması için ısrar etmenin bir anlamı olmazdı." dedi. Teknik Direktör Bülent Uygun, Sivas'ı sevecek ve burada mutlu olacak 2 yabancı transfer etmek için çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

SİVASSPOR, UKRAYNA'YA 11 EKSİKLE GİDECEK

Bu arada, UEFA Play - Off turu FC Shakhtar Donesk rövanş karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu teknik heyeti döşündürüyor. Kendilerine takım bulması istenen Murat Erdoğan ve Faruk Bayar, transfer görüşmelerinde bulunmak üzere takımdan ayrıldı. Sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'a, Ersen Martin, İbrahim Şahin ve Musa Aydın da eklendi. Shakhtar Donesk ilk maçında kırmızı kart gören Petkoviç ile Sedat Bayrak da cezalı oldukları için rövanş maçında forma giyemeyecek. Yeni transfer Bouazza'nın da takımdan ayrılmasıyla birlikte eksik sayısı 11'e çıkan Kırmızı Beyazlı ekip, S. Donesk rövanş maçı için yarın saat 12.00'da özel bir uçakla Ukrayna'ya hareket edecek.

Zaman
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 18:52:40
Güncelleme :23 Ağustos 2009 Pazar 19:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?