3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor'da 2 imza

Sivasspor, Hacettepespor'dan Kadir Pekmezci ve İbrahim Şahin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, lige Trabzonspor yenilgisi ile başlayan Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun'un yakından takip ettiği 2 yeni isimle kadorusunu güçlendirdi. Hacettepespor'un ortasaha oyuncusu Kadir Pekmezi ile forvet oyuncusu İbrahim Şahin Sivassporlu oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada Kadir Pekmizci ve İbrahim Şahin ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını ve bu futbolcuların yarın Sivas'a geleceklerini belirterek, "Özlenen ve
arzulanan Sivasspor geliyor. Kaptan Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur'un sakatlıklarının bitmesi ve kadroya girmeleriyle birlikte Sivassporumuz'un başarıları artarak devam edecektir. Hacettepespor'dan Kadir ve İbrahim'i alarak gücümüze güç kattık. Transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.
Uygun, yurt içi transferlerinin yanı sıra yurt dışı transfer çalışmalarına da hız verdiklerini, dünyaca ünlü 3 yabancı futbolcu ile görüşmelerin sürdürüldüğünü, hafta sonuna kadar bonservis sorunlarının giderilmesiyle birlikte 2 yabancı futbolcunun Sivasspor formasını giyeceğini söyledi.


Trabzonspor maçının ardından yapılan eleştirilerle ilgili olarak da görüşlerini dile getiren Bülent Uygun, "Bizler Sivasspor gemisiyle yola çıktığımızda her daim meltem rüzgarları essin diye beklemedik. Tabi ki poyraz da fırtına da çıkacaktır. Ne olursa olsun Allah'ın izniyle Sivasspor arzuladığı hedefe varacaktır. Turkcell Süper Lig'de 4 sezondur oynama başarısı gösteren Anadolu'nun gurur kaynağı olan Yiğidolar aynı felsefe ile mantalite ile dah iyisi için mücadele edecektir. Muhakkak ki eleştiri
olacaktır ama asla hakarete varan eleştirilere sahada oynadığımız futbolla gereken cevabı vermek için bizi sevenlerle birlikte, inanarak, isteyerek, arz ve coşkuyla birlikte kenetlenip, onurlu duruşumuzla gereken cevabı vereceğiz. Alınan sonuç tabi mutluluk verici değildir. Unutulmamalı ki iyi ve kötü günde bu başarılarda emeği geçmiş futbolcu kardeşlerime Sivasspor camiasının sahip çıkma zorunluluğu vardır. Onlar sahip çıktıkça futbolcularım da başarmaya devam edecektir. Kolay kazanılan zafer ucuzdur.
Kazanmaya değer olanlar ise zorlu bir mücadelenin sonunda gelir. Kazanmak için yola çıkanlar, korkusuzca kazanabilmek adına mücadelesini verirse muhakkak ki güzellikleri kazanmıştır. Taraftarlarımızın her zaman takımın yanında olmalarını ve destek vermelerini istiyoruz. Sivasspor yine ligin kabusu olacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 21:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?