6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor'da Bilica sesleri

SİVASSPOR'DA BİLİCA SESLERİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe'de forma giyen eski Sivassporlu Fabio Bilica'yı transfer edebileceklerini söyledi.

4 Eylül Stadyumu'nda bir basın açıklaması düzenleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın mensuplarının Fenerbahçe'de sorun yaşadığını söyleyen Fabio Bilica'yı hatırlatması üzerine, "Verirlerse seve seve, tereddüt bile etmeyiz" dedi. Çalımbay 28 kişi olan kadroyu 24'e indireceklerini söyleyerek bazı futbolcuların güven kazanmaları için forma giyebilecekleri bir takıma gönderilerek bu futbolcuların gelecek sezon takıma tekrar döneceklerini ifade etti.

Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Bilica'nın kulübüyle sorun yaşadığının, kendisinin genellikle sorunlu futbolcularla çalışmak istemediğinin hatırlatılması ve bu futbolcuyla ilgili bir taleplerinin olup olmayacağının sorulması üzerine Çalımbay, "Olabilir, orada sorun yaşıyorsa, burada da yaşayacak diye bir şey yok. Seve seve kapımız açık kendisine. Burada çok başarılı günler geçirmiş ve Sivas'ın başarılarında en büyük pay sahiplerinden bir tanesi. Verirlerse tabi ki seve seve alırız, hiç tereddüt bile etmeyiz" şeklinde cevap verdi.

Konyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Fenerbahçe maçı bizi şu anda hiç ilgilendirmiyor. Bizi tek ilgilendiren Konyaspor maçı. Onun için Konyaspor'u mutlaka geçmemiz gerekiyor. Hem bulunduğumuz konum itibariyle, hem puanımızdan dolayı, hem de şu anda güzel bir hava yakalamışız onu devam ettirmek açısından çok önemli. Bütün oyuncularım, hepimiz bu işin bilincindeyiz. Başından sonuna kadar, hiç mücadeleden kopmayacak şekilde oynayıp üç puanı almak için ne gerekiyorsa her şeyi yapmak için sahada olacağız. Tabi ki futbol bu, futbolun içinde her şey oluyor. Ama bizim tek amacımız kazanmak, başka hiçbir düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.

Devre arasını çok iyi değerlendirerek Sivasspor'u ligin alt sıralarından kurtaracaklarını kaydeden Çalımbay; "Biz maçlarımızı kazandığımız takdirde iyi bir yere geliriz. Başkasına bağlı değiliz, kendimize bağlıyız. Onun için de elimize çok iyi bir fırsat geçti, inşallah bunu da iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Bir an önce aşağıdan kurtulmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Zaten önümüzdeki haftadan sonra da lig bitiyor. Devre arası var, iyi bir kamp yapacağız. En az bir aya yakın Antalya'da kampımız olacak. Bunu da çok iyi şekilde değerlendirdiğimizde o zaman inşallah bambaşka bir Sivas takımı çıkacak sahaya. Ama önemli olan şu kalan iki maçı çok iyi şekilde bitirmek, başka şu an hiçbir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.

"PROTOKOL ÜYELERİNDEN SİVASSPOR'A MORAL ZİYARETİ"

Konyaspor maçı öncesi Sivas Valisi Ali Kolat ve protokol üyeleri tesislere gelerek takımın antrenmanını izledi. Şehir olarak Sivasspor'un yanında olduklarını kaydeden Kolat takıma başarılar diledi. Vali Kolat'a Konyaspor maçı öncesi skor tahmini sorulması üzerine, "Herhangi bir skor tahmini yapamam. Ama Karabükspor maçındaki skoru bu hafta bekliyorum" diye yanıt verdi. Daha sonra Vali Ali Kolat ve beraberindekiler tesisleri gezerek bilgi aldı.

Ziyarete Vali Kolat'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da katıldı.

SİVASSPOR'DA BİLİCA SESLERİ
SİVASSPOR'DA BİLİCA SESLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 16:41:01
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 09:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?