6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor'da Fenerbahçe mesaisi

SİVASSPOR, FENERBAHÇE'YE BİLENİYOR

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Sivasspor bu maçın hazırlıklarını bugün kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakat olan Sedat dışında bütün futbolcular katıldı. Teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan Sivassporlu futbolcular, antrenmanı çabukluğa yönelik çalışmalar ile tamamladı.

Antrenman öncesi kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Giresunspor maçındaki davranışları nedeniyle yönetim kurulunun aldığı kararla süresiz kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya'yı affettiklerini söyledi.

Hayrettin'in Sivasspor'u bırakmak istemediğini belirten Ünsal, "Hatta bir kulüple anlaşma aşamasına gelmesine rağmen Hayrettin Sivasspor'u bırakmak istemedi. Bize Sivasspor'u asla bırakmak istemediğini ve futbol hayatına Sivasspor'da devam etmek istediğini söyledi. Öncelikle taraftarlardan ve yönetim kurulumuzdan o gün yaşanan olaylardan dolayı özür dilediğini beyan etti. Bizde buna dayanarak yönetim kurulu olarak Hayrettin'i affettik. Hayrettin bugünden itibaren antrenmanlara başlayacak. Allah nasip

ederse de pazar günü Fenerbahçe maçında formasını giyecek" diye konuştu.

Hayrettin'in 11 yıldır Sivasspor forması giyerek her türlü şartlar altında bu formayı taşıdığını belirten Ünsal, kendisiyle de hiçbir zaman sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

Hayrettin'in anlaşması bir yıl daha uzatıldığını ifade eden Fikret Ünsal, önümüzdeki hafta Hayrettin'in imza atacağını belirtti.

Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Fikret Ünsal, "Fenerbahçe 4 eksikle geliyor deniliyor. Fenerbahçe'nin 11 tane eksiği olsa ne olur. Fenerbahçe'nin yedeğindekiler de yıldız. O nedenle Fenerbahçe 4 eksikle geliyor diye biz öyle bir şeye düşmeyiz. Fenerbahçe Fenerbahçe'dir. Her zaman kuvvetli bir ekiptir. Yedeğiyle asıyla oynayanıyla kulübesindeki oyuncularıyla hiç biri fark etmez. Biz ona göre tedbirimizi alıyoruz. İşi sıkı tutuyoruz. Çünkü Fenerbahçe maçı bizim için önemli bir maç. Eğer

bu maçı alırsak o moral ve motivasyonla diğer maçları çok daha rahat alırız. Elimizdeki mevcut kadroda Fenerbahçe'yi yenecek güce ulaşmış durumda" şeklinde konuştu.

SİVASSPOR, FENERBAHÇE'YE BİLENİYOR
SİVASSPOR, FENERBAHÇE'YE BİLENİYOR
SİVASSPOR, FENERBAHÇE'YE BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 18:18:02
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 18:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?