3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor'da imza şov

sivassporTransfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, bugün 4 yeni futbolcu ile sözleşme imzaladı. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Genel Menajer Bülent Uygun ve yöneticiler katıldı. 

İmza töreninde konuşan Fikret Ünsal, yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yeni anlaşma yapılan 4 futbolcunun Sivasspor'a faydalı olacağını ve iyi bir sezon çıkaracaklarını söyledi. 

Samsunspor'dan transfer edilen defans oyuncusu Tolga Doğantez, Gaziantepspor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Hasan Yurt, Kahramanmaraşspor'dan transfer edilen forvet Serdar Akdoğan ile Beykozspor'dan transfer edilen defans oyuncusu Mert Sağlam, sözleşme imzaladı. 

İmzanın ardından yeni futbolcular, basın mensuplarına poz verirken, tecrübeli futbolcu Tolga Doğantez, Beşiktaş'tan Samsunspor'a geldiğinde sakatlık geçirdiğini ve 1.5 yıl süre ile istediği gibi oynayamadığını belirterek, "Hedefim, tüm sezonda Sivasspor'da forma giymektir. Bizim gibi futbolcuların bundan başka hedefi olmaz" dedi. 

Bu arada, sözleşme yenileyen futbolcuların da cuma günü imza atacakları belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2006 Çarşamba 16:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?