2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sivasspor'da rehavet yasak

SİVASSPOR'DA REHAVET YASAK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4 haftalık galibiyet serisi yakaladıklarını ve rehavete kapılmadan önlerindeki 3 maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

Sivasspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pazar günü oynayacakları Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Çalımbay, "Lig kesinlikle bitmedi. Bizim şuana kadar yaptığımızın iki kat daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçı da final niteliğinde bir maç. Sonlara yaklaştık, gerçekten çok çok önemli. Biz her şeyin bilincindeyiz" dedi. Çalımbay Pazar günü

oynanacak olan Kasımpaşa maçının zor geçeceğini söyleyerek taraftarlardan destek istedi. Çalımbay, "Bizim de maçtan mutlaka üç puanla ayrılmamız gerekiyor. Zor bir maç oynayacağız. Mücadele etmeden kazanmak mümkün değil. Kasımpaşa takımı ligden kopmuş değil ve sonuna kadar da mücadele ediyorlar. Onun için bizim onlardan daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor maçı kazanmamız için. O yüzden İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını unutup Kasımpaşa maçına konsantre olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Takımda rehavetin yer olmadığını söyleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Kasımpaşa, Karabük ve Gençlerbirliği maçını iyi bitirirsek o zaman iyi bir yere gelmiş olacağız. O zaman rahatlayacağız. Şuan kesinlikle rahatlık söz konusu değil. Yaptıklarımızı bundan sonra da yapmamız gerekiyor. Tek hedefimiz galibiyet başka bir düşüncemiz yok. Onu da almak için sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada Sivasspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı takımda Rada kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 17:15:02
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 18:25:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?