7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor'dan futbolcu desteği

SİVASSPOR'DAN 4 EYLÜL BELEDİYESPOR'A FUTBOLCU DESTEĞİ

4 Eylül Belediyespor'ün 3. Lige çıkmasını önceki günlerde 50 bin TL'lik primle destekleyen Sivasspor takıma alt yapıdan futbolcu vererek desteğini devam ettiriyor.

Profesyonel liglerde Sivas'ı temsil eden her iki takımın yöneticileri yemekte bir araya geldi. Paşabahçe Kütük Evde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat katıldı.

Akşam yemeğinde yapılan sohbette, iki takımın işbirliği içinde Sivas'ın tanıtımı ve Sivas futboluna yapacakları katkılar gündeme geldi. 4 Eylül Belediyespor'un 3. Lig'e çıkmasıyla birlikte alt yapıdan yetişecek futbolcuların önünün açılacağı ve Sivasspor'da forma giyme şansları olacağı kaydedilirken Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, süper ligde mücadele eden Sivasspor ile 3. Lig'de mücadele edecek 4 Eylül Belediyespor'un yeni sezon da iyi bir performans göstereceğine inandığını belirterek, her iki takımada başarı diledi.

Diğer yandan, 4 Eylül Belediyespor'un 3. Lig'e çıkmasını 50 bin TL'lik primle destekleyen Sivasspor Yönetim Kurulu, 4 Eylül Belediye Spor'a alt yapından üç futbolcu verdi. Sivasspor A2 takımında forma giyen 1991 doğumlu Ozan Kılıçoğlu ve 1989 doğumlu Emre Güvendi ile Sivasspor'un İstanbul'daki pilot takımı Anadolu Üsküdar'dan 1991 doğumlu Fikret Topaloğlu, 4 Eylül Belediyespor takımında forma giyecekler.

SİVASSPOR'DAN 4 EYLÜL BELEDİYESPOR'A FUTBOLCU DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 17:14:03
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 12:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?