7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor'dan ilk yarı değerlendirmesi

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, 34 puan ve averaj üstünlüğüyle ilk yarıyı lider olarak kapattıklarını ve Anadolu takımları arasında bir rekor kırdıklarını söyledi.

Yazılı bir basın açıklaması yapan Ünsal, 2008-2009 futbol sezonunun ilk yarısını olağanüstü gayretlerle 34 puan toplayarak lider bitirdiklerini ve bir Anadolu takımının 2 defa üst üste ilk yarıyı lider olarak tamamlama rekoru kırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sivasspor'a destek veren herkese şükranlarını da sunan Ünsal, "Nüfus kayıtlarına göre 7 milyon 135 bin Sivaslının ve Anadolu insanının gururu olmaya devam eden Sivasspor'umuza, katkılarda bulunan başta Valimiz Veysel Dalmaz'ın şahsında
emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerine ve Sivasspor'un başarılı olması için destek veren tüm gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle en ufak bir olaya mahal vermeden ilk yarıyı lider olarak tamamlayan takımlarına desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen 'Yiğidolara' da şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Bazı futbolcuların büyük takımlara gideceği şeklinde çıkan haberlerin de gerçek olmadığının altını çizen Ünsal, "Mütevazı imkanlar çerçevesinde ilk yarıyı lider olarak tamamlamanın keyfini yaşarken, taraftarlarımızın gerçek dışı transfer haberlerine de asla inanmamalarını istiyoruz. Satacağımız veya kadromuza dahil edeceğimiz futbolcular olursa bunu birinci ağızdan bizler saygıdeğer kamuoyuna duyuracağız. Önümüzdeki hafta yapacağımız yönetim kurulu toplantısından sonra transfer konusunda önemli kararlar alıp bunu da yine Sivas kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Kamp dönemini de açıklayan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Takımımız 28 Aralık'ta Antalya Belek'te bulunan hemşehrilerimiz Özdoğan Kardeşlere ait Karista Oteli'nde 8 Ocak'a kadar kamp yapacak olup, kamp masraflarımız Özdoğan Kardeşler tarafından karşılanacaktır. 11 Ocak'ta da 4 Eylül Stadyumu'nda Denizlispor ile oynayacağımız Türkiye Kupası maçıyla da kupada ki final oynama iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 16:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.100.xxx Tarih : 27.12.2008 09:41:58

başta efsane başkan mecnun otyakmaz olmak üzere değerli sivasspor yönetimini kutlarız. sizvas sizlerle hep gurur duydu ve gurur duyacak.