3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivassporlu futbolculara sağlık testi

Sivasspor'da bazı futbolcular, Sivas Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Golcü futbolcu Mehmet Yıldız, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Sivassporlu futbolculardan takım kaptanı Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Kamanan, Hayrettin Yerlikaya, Faruk Bayar, Sedat Bayrak ve Murat Sözgelmez, hastanede efor testine tabi tutuldu.

Gerekli tahlillerin yapılması için kan veren futbolcular, dahiliye, genel cerrahi, kardiyoloji polikliniklerinde çeşitli testlerden geçti. Hastaneye tedavi için gelen vatandaşlar, futbolculara yoğun ilgi gösterirken, hastane koridorlarında futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sağlık kontrolü sırasında Sivassporlu futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

Sağlık kontrolü sonrası açıklamalarda bulunan takım kaptanı Mehmet Yıldız, geçen iki sezon elde ettikleri başarıyı yeni sezonda da devam ettirmek, onun da üstünde başarılar yakalamak istediklerini söyledi. Sakatlığının hızla geçtiğini belirten Mehmet Yıldız, "Ufak bir operasyon geçirdim. Şu an durumumda iyi derecede bir ilerleme var. İnşallah 2-3 gün içerisinde takımla normal antrenmanlara başlayacağım" diye konuştu. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getiren Mehmet Yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini ve bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 19:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?