4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Sivasspor'un 40. yıldönümü

Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor'un kuruluşunun 40. yıldönümü, tertip edilen gecede doyasıya kutlandı. 

Büyük Otel'de yapılan kutlamaya Vali Hasan Canpolat ile Sivas'taki daire müdürleri, yöneticiler ve futbolcular katıldı. Sunuculuğunu şovmen Şafak Sezer ile manken Çağrı Katre Türkay'ın üstlendiği programda, ilk olarak Sivasspor'un kurucu üyelerinden Nusret Akça'ya söz verildi. Akça, "Ne Mutlu Türküm" sözüyle başladığı konuşmasında, "Ne mutlu bana. 40 yılını görüyorum Sivassporumuz'un" diyerek, mutluluğunu dile getirdi. 

Daha sonra söz alan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ise, acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle geride kalan 40 yılda çok şeylerin yaşandığını belirterek, "2 defa Süper Lig'in kapısından döndük. Şehitler verdik, acılar yaşadık. Kupalar aldık. Har geçen gün çok daha iyi şeyler yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Odyakmaz, Ankaragücü maçı için kampa giren ancak kutlamalar için programa katılan futbolcular ile yarın son maçına çıktıktan sonra Sivasspor'dan ayrılacak olan Teknik Direktör Werner Lorant'a teşekkür etti ve Lorant'ı ayakta alkışlayarak konuşmasına son verdi. 

Son olarak konuşan Vali Hasan Canpolat ise, 40. yaş günü kutlanan Sivasspor'un, bu dönemde Süper Lig'de olmasının ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade ederek, "Bu gece gerçekten çok güzel ve anlamlı bir gece. Sivassporumuz'un 40. yaşını kutlamak üzere bir araya geldik. Bir kulübün veya bir kurumun 40. yaşına gelmesi, kurumsallaşma alanında çok önemli. Ama 40. yılı Süper Lig'de kutlamanın ayrı bir önemi var" diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından programı sunan komedyen Şafak Sezer, fırsat buldukça Lorant'a takıldı. Gecede Sivassporlu yönetici ve personelleri sahneye alarak Pamuk Prenses ve 7 cücelerin kendine uyarladığı versiyonunu oynatan Sezer, zehirli elmayı yiyerek bayılan pamuk prenses rolündeki Çağrı Katre Türkay'ı, prens rolünü verdiği çiğköfte ustasına öptürerek uyandırdı. 

Daha sonra manken-şarkıcı Gizem Özdilli sahne aldı. Yaklaşık 1 saat konser veren Özdilli, Sivassporlu futbolcular ve komedyen Sezer ile şarkılar söyleyerek, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 11:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Baki Yolören IP: 212.174.165.xxx Tarih : 15.05.2006 16:50:13
Biz Sivaslılar, Tokat-Erbalı Şafak Sezeri hemşerimiz olarak kucaklıyor ve Sivasspor'un 40.ncı yılında bizlere bu güzellikleri yaşattığı için teşekkür ediyoruz. Günümüzde çokça kullanılan Karadeniz,Güneydoğu,Doğuanadolu vede Roman şivelerine karşılık acaba Şafak Sezerde Sivas ve Tokat havalisinde araştırma yaparak buraların şivesi ile espiriler derleyip komedilerinde kullansa iyi olmazmı derim. Şafak Sezer'e tüm Sivaslılar adına başarılar dilerim.