6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor'un çıkışı sürüyor

Ligin flaş takımlarından Sivasspor, Ankaragücü'nü yenerek çıkışını sürdürdü.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Sivasspor, Kocaelispor, Bursaspor ve Fenerbahçe galibiyetlerinin ardından dün de sahasında Ankaragücü'nü Balili (2) ve Mehmet Yıldız'ın attığı gollerle 3-0 mağlup ederek bu sezon ki 4. galibiyetine imza attı.

Bu sezon ilk yenilgisini 6. haftada deplasmanda Ankaraspor karşısında alan Sivasspor, Başkent'in diğer temsilcisi Ankaragücü'nü farklı yenerek hem geçen haftaki mağlubiyeti telafi etti, hem de çıkışını sürdürdü.

7. hafta sonunda 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek 14 puan toplayan Sivasspor, lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde, aynı puana sahip olduğu 4. Galatasaray'ın averajla ardında 5. sırada yer alıyor.

Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda lider Beşiktaş ile karşılaşacak.

Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili, Ankaragücü filelerini 2 kez havalandırarak takımının galibiyete ulaşmasında büyük rol oynadı. En son, geçen sezonun 6. haftasında Çaykur Rizespor filelerini havalandıran Balili, uzun bir aradan sonra gol atma sevinci yaşadı.

Sivasspor'un Ankaragücü maçındaki 3. golünü atan Mehmet Yıldız ise bu sezon ki 4. golüne imza atarak gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürdü.

AA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 11:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?