6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor'un hedefi galibiyet

Turkcell Süper Lig'de yarın Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ''Zirve yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Antalyaspor maçını da galibiyetle kapatmak istiyoruz'' dedi.

Bülent Uygun, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda yapacakları Antalyaspor maçı ve takım kaptanı Mehmet Yıldız ile ilgili kimi basın-yayın organlarında yer alan haberlere değindi.

Zirve yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Uygun, Antalyaspor maçını da galibiyetle kapatmak istediklerini kaydetti. Antalyaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Uygun, ''Sakat futbolcularımız tamamıyla düzeldi. Yarın Sivasspor için galibiyet günü olacaktır'' diye konuştu.

-''HER TAKIMA YAKINLIĞIMIZ EŞİT''-

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde basında, ''Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız, 'Fenerbahçe, Galatasaray'ı kesin yener'' ve ''Mehmet Yıldız, Fenerbahç'ye yakınlığını 'Fenerbahçe yener' diyerek açıkladı'' biçiminde haberler olduğunu ifade eden Uygun, şunları kaydetti:

''Hiç kimsenin Sivasspor ve Sivasspor'a gönül veren sporcularımız üzerinden prim yapmasına izin vermeyeceğiz. Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesinde polemik yaratmak isteyen basın organlarında kaptanımızla ilgili yazılan yazılar uydurmadır. Böyle bir açıklama yapılmamıştır. Sivasspor olarak her takıma yakınlığımız eşittir. Hiçbir takımın diğerinden fazlalığı veya noksanlığı yoktur. Sivasspor'u ve sporcularını bu tür polemiklere çekmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Mehmet Yıldız, Sivasspor'un kaptanıdır. Bu takım için mücadele ediyor ve etmeye devam edecektir.''

Zaman
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?