3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor'un mangal keyfi

Sivasspor Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacağı Anderlecht maçının hazırlıklarını 4 Eylül Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Avrupa Şampiyonlar Lig'i 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına 5-0 yenilen Sivasspor, rövanş maçı hazırlıklarını UEFA kriterlerine göre tekrar düzenlenen 4 Eylül Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla devam ediyor.

4 Eylül Stadyum'unda antrenman öncesi poster için toplu halde fotoğraf çektiren Sivassporlu futbolcular daha sonra teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaklaşık iki saat süren bir antrenman yaptı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur dışında tüm futbolcular katıldı. Sivassporlu futbolcuların, UEFA kriterlerine göre tekrar düzenlenen 4 Eylül Stadyumu'nda futbolcular antrenmana düz koşu ve açma-germe hareketleriyle başladı. Ardından serbest olarak top süren futbolcuların antrenmanı çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Genel Koordinatör Faruk Taşseten, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Topal ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Hamza Yerikaya da izledi.

Antrenmanın ardından Sivassporlu futbolcular Başkan Mecnun Otyakmaz'ın geçtiği mangalın başında hazırlanan ızgaraları yiyerek Anderlecht ile yapacakları rövanş maçı öncesi moral depoladı. 
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 14:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?