7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor'un zirve inadı

Turkcell Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Sivasspor, sahasında Ankaragücü'nü yenerek haftayı kayıpsız geçti.

Haftaya 51 puanla 4. sırada giren Sivasspor, sakatlıkları süren Balili, Sedat, Yasir ve Sylla ile sarı kart cezalısı kaleci Akın'dan yoksun kadrosuna rağmen, Ankaragücü'nü Murat, Petkoviç ve Muhammed Ali'nin attığı gollerle 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Zirve yarışındaki rakipleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de kayıpsız geçtiği haftayı Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle 3 puanla kapatan Sivasspor, zirve takibini sürdürdü.

55 puanlı lider Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde zirve yarışına devam eden Sivasspor, ikinci Galatasaray ve üçüncü Fenerbahçe ile aynı puana sahip olmasına rağmen averajla 4. sırada yer alıyor.

SİVASSPOR, ANKARAGÜCÜNÜ'NE ŞANS TANIMIYOR

Sahasında Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Sivasspor, ligde rakibine karşı 4. galibiyetini elde etti. Son 3 sezonda oynanan 5 maçta Ankaragücü'ne hiç yenilmeyen Sivasspor, 6. randevuda da rakibine galibiyet şansı tanımadı.

Daha önceki 5 maçın 3'ünde rakibini 3-1, 2-1 ve 4-1'lik skorlarla mağlup edip, 2'sinde ise 0-0 ve 2-2'lik skorlarla berabere kalan Sivasspor, 6. randevuda 3-2 yendiği sarı lacivertli rakibini eli boş gönderdi. Sivasspor bugüne dek ligde oynanan 6 maçta rakibinin filelerine 14 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü.

AA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 16:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?