7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor'un zirve inadı

Sivasspor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği Oftaşspor'u 1-0 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, iyi bir futbol oynamalarına rağmen, sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Böyle bir maçı anlatmak kolay değil. 90 dakikaya bakıldığında futbolu güzelleştirmeye çalışan taraf bizdik. Maçın başında yediğimiz gol bizi etkiledi. Sonuca bakıp da 'maç bizim hakkımızdı' demek istemiyorum. Bugün sezonun ikinci yarısındaki en iyi oyunumuzu oynadık. Bu oyunu sürdürebilirsek ilerleyen haftalarda hakettiğimiz yere geliriz" diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, eksiklerine rağmen maçtan galibiyetle ayrıldıklarını dile getirerek, "Zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yolumuza inanarak devam ediyoruz. Takım olarak güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Eksik oyuncularımıza rağmen kazanmayı başardık. Bugün benim için özel bir gün. Taraftarlarımız alınmasın, ama bu galibiyeti bugün doğum günü olan kızıma hediye ediyorum" dedi.

Kırmızı-siyahlı futbolcular Giray Kaçar ve Murat Kalkan da, maçın başında yedikleri golün kendilerini etkilediğini ve takım oyunlarının bozulduğunu belirterek, iyi oynamalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade ettiler.

Sivassporlu futbolcular Mehmet Yıldız, Onur ve Emre ise, ligin zorlu takımlarından birine karşı galip gelerek zirve yarışına devam ettikleri için mutlu olduklarını kaydettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 16:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali çetin IP: 88.231.50.xxx Tarih : 17.02.2008 12:41:08

Sivassporu hep zirvede görmek istiyoruz.Zirvedeki inadlaşmasını destekliyoruz.Rabbim Bülent Hoca gibi birinden yardımını esirgemez inşaallah.Sivaslı ve Türk Spor camiası şunu gördüki yabancı hoca olmadan da bu iş başarılabiliyormuş. Kendi insanımıza güvenmeli ve destek olmalıyız.Başarılar,tebrikler.