7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivas'ta, galibiyet sevinci

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'un, deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yendiği maçın ardından binlerce Sivaslı yollara döküldü.

Yüzlerce Sivaslı araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı.
Denizlispor-Sivasspor maçının ardından Sivaslılar sokağa döküldü. Binlerce Sivaslı kentin en işlek caddesi olan İstasyon ve Atatürk Caddeleri'ni araç trafiğine kapattı. Yüzlerce Sivaslı araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı.


Valilik Binası önünde son bulan kutlamalar sonrasında bir açıklama yapan Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor'un şampiyon olacağını savundu. Yapılan bu kutlamanın 2 hafta sonra lig bitiminde Sivasspor'un şampiyon olacağının bir işareti ve hazırlığı olduğunu ifade eden Vali Dalmaz, "Bugün Sivas bir bayram yapıyor. Bunu 'Taraftarlarla hep beraber canlandıralım' dedik. Yapılan bu konvoy, Sivas'ta 'Sivasspor şampiyonluğa hazırdır'ın göstergesi oldu. Takımı, teknik kadroyu, taraftarları ve Sivas'ı tebrik ediyoruz. Sivas'a bu galibiyet hayırlı olsun. Şampiyonluk yarışında bu galibiyet bize çok önemli bir mesafe kazandırdı. Ben de bu anlamda Sivas'a önderlik etmek istedim. Hep beraberiz. Sivas; takımıyla, taraftarıyla, teknik kadrosuyla, vatandaşıyla, iş adamıyla tek vücuttur ve takımının, kulübünün yanındadır. Tekrar Sivasspor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 02:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eren karakuş IP: 85.103.6.xxx Tarih : 27.04.2008 14:30:37

sivassporun bu durumunu gerçekten tebrik etmek gerek.sivas bütünce tek yürek oldu helal olsun çocukalr bende izmirde yasayan bir sivaslkı olarak sizlerle gurur duyuyorum şampiyonluğunuzu bekliyoruz inşallah...