7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivas'ta 2 Temmuz hazırlığı

SİVAS 2 TEMMUZ'A HAZIRLANIYOR

Madımak olaylarının 17. yıl dönümünde alınması gereken güvenlik önlemleri konusunda sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti yetkilileri ile bir araya gelen Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan bugün de gazeteciler ile bir araya geldi.

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Sivas olaylarının 17. yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan anma etkinliklerin Cuma gününe denk gelmesinin sıkıntı olabileceğini ve bunun için güvenliğin titizlikle sağlanması gerektiğini belirtti.

Bunun için Sivas'ta görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile bir araya gelen Seyhan, anma etkinliklerinin huzur ve sükunet içinde yapılabilmesi fikir alışverişinde bulundu. Şehrin güvenliği ve huzuru için, anma etkinlikleri ve öncesinde herhangi bir duyum alındığında gazetecilerin kendisiyle irtibata geçmesini de isteyen Seyhan, "Bu benim ilk 2 Temmuz sınavım olacak. Görev yaptığımız şehrin güvenliği için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu yıl katılım daha fazla olabilir. Provokasyonlar da olabilir. Bunun için güvenliği çok titiz tutmalıyız" dedi.

Konu hakkında gazetecilerin tek tek fikrini de alan Seyhan'ın yardımcılarına sürekli not tutturduğu görüldü.

Toplantı sonunda, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ve toplantıya katılan gazeteciler toplu fotoğraf çektirdi.

SİVAS 2 TEMMUZ'A HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 16:30:00
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 09:20:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?