3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivas'ta moraller yerinde

Süper Lig'de Muhsin Ertuğral yönetiminde kendi evinde çıktığı ilk maçta Gaziantepspor'u farklı yenen Sivasspor, haftaya moralli başladı.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral, "En önemli ihtiyacımız olan şey moral. Bu maçın bize bu bakımdan katkı yaptığını düşünüyorum" dedi.

Gaziantepspor'u 3-0 yenerek Muhsin Ertuğral yönetiminde ilk, ligde ise ikinci galibiyetini elde eden Sivasspor moral buldu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, evinde ağırladığı güçlü rakibi karşısında özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunu ile sonuca giderken, haftalar sonra takımın yüzü güldü.

Galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden teknik direktör Muhsin Ertuğral, "Demorolize olmuş bir takım devralmıştık. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu maçta alınan sonuç bizi moral olarak yükseltecektir. Bu da en çok ihtiyaç duyduğumuz şey olacak" dedi. Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Ertuğral, "Bundan sonraki haftalarda moralimizi yüksek tutup, daha iyi çalışarak ve daha iyi konsantre olarak maçlar kazanmak istiyoruz. Özellikle de kendi evimizde oynayacağımız maçlara büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

Günü izin yaparak geçirecek olan Sivasspor, hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak. Bu arada, Sivasspor'un sakatlığı bir türlü geçmeyen futbolcusu Mehmet Yıldız, tekrar kontrolden geçmek üzere bugün Almanya'ya gidecek. Mehmet Yıldız'ın, teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın tanıdığı İsviçreli bir doktor tarafından muayene edileceği bildirildi.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 13:59:06
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 14:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?