6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivas'ta su kesintisi

Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİBESKİ ) Müdürlüğü tarafında AÇP boruların Polietilen borularla değiştirilmesi çalışmaları kapsamında cumartesi günü başlayarak 36 saat süre ile kentin bazı bölgelerinde kısmen, bazı bölgelerinde de tamamen su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, SİBESKİ Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar esnasında su kesintisi yaşanacakğı bildirildi. Halkın mağdur olmaması için kesintilerin yaşanacağı mahallelerin tedbir almaları gerektiği belirtilen açıklamada, "SİBESKİ Müdürlüğü ekiplerinin Cumartesi günü (07.06.2008) Celal Bayar Caddesinde çalışma yapacağından dolayı, 36 saat süreyle bazı mahallelerin tamamı bazı mahallelerde ise kısmen su kesintisi yaşanacak" denildi.

Açıklamada, Yenişehir, Pulur, Yahyabey, Üçlerbey, Kızılırmak, Kardeşler ve İşhan TOKİ tamamının kesintiye uğrayacağı, Kaleardı, Yeşilyurt, Demircilerardı vE Cumhuriyet Üniversitesi'nde ise kısmen su kesintisi yaşanacağı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 16:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?