7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivas’ta zincirleme kaza: 1 yaralı

SİVAS’ta çevreyolu organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapandı.

Sivas- Erzincan karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana gelen kazada 48 yaşındaki Halil Erdal’ın kullandığı 34 TE 2840 çekici ve 34 DR 3920 dorse plakalı LPG tanklı TIR, yol kenarındaki dolum tesislerine girmek için, geniş menavra yapınca, arkadan gelelen Volkan Mutlu yönetimindeki 44 DE 167 plakalı minibüs çarptı. Minibüsün arkasından seyreden 35 yaşındaki Ercan Kılınç’ın kullandığı 58 EF 336 plakalı sebze yüklü kamyon da duramayarak arkadan minibüse çarptı.

Meydana gelen zincirleme kazada, ortada kalan minibüsün şoförü Volkan Mutlu hafif yaralandı. Bir süre olay yerinde bekletilen yaralı şoför daha sonra ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında minibüste yolcu bulunmadığı belirlendi.

Zincirleme kaza nedeniyle Sivas-Ercincan karayolu tek taraflı olarak yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Çarpışma sırasında aracındaki sebzeler yola dökülen kamyon şoförü Ercan Kılınç’ın da üzüntüden ağladığı görüldü. Olay yerinde yaplan incelemelerden sonra araçlar kaldırılarak yol yeniden trafiğe açıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 15:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?