6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Şoförler Odası başkanını seçti

DİVRİĞİ ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI TEKİN KÖK OLDU

Divriği Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı.

Divan Başkanlığını yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bağlı bulunan oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını, esnafın sorunlarının çözümü için de gayret gösterdiklerini söyledi. Köksal ayrıca, esnaf ve sanatkarın zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade etti.

Yönetim Kurulunun 4 yıllık çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren oda başkanı Naci Küpeli, ilçedeki şoför esnafının sıkıntılarıyla ilgilenmeye gayret gösterdiğini söyledi. İlçe trafik komisyonu kararı ile ilçedeki taksilerin plakalarının dondurulduğunu dile getiren Küpeli , "İlçemizde bulunan durakların birleştirilmesi için girişimlerimiz olumlu sonuç vermiş ve duraklar birleştirilerek belediyenin de katkılarıyla yeniledik. Üst kuruluşumuz olan Esnaf Odaları Birliğinin de katkılarıyla Kesme Köyü öğrencilerimizi Sivas'a götürdük ve tarihi yerleri gezdirdik. Araç muayene istasyonumuzun ve sızdırmazlık raporu veren mühendislerin ayda bir ilçemize gelerek muayeneleri burada yapmalarını sağladık. Bizlere ve odamıza her konuda destek veren Birlik Başkanımız Beşir Köksal'a teşekkür ediyorum."dedi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Yapılan seçim sonrasında 113 oyun kullanıldığı genel kurulda Tekin Kök 64 oy alırken mevcut başkan Naci Küpeli ise 49 oyda kaldı.

DİVRİĞİ ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI TEKİN KÖK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 13:38:04
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 16:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?