2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sokak ortasında tüfekli dehşet

Sivas'ta 20 yaşındaki Uğur B., sokak ortasında sevdiklerinin gözü önünde av tüfeğiyle kendisini vurdu. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, olaya tanık olan anne baygınlık geçirdi. Dehşet anları ise kare kare objektiflere yansıdı.

Olay Kaleardı Mahallesi'ndeki parkta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Uğur B., evinden aldığı av tüfeğiyle parka gelerek arkadaşlarını arayıp intihar edeceğini söyledi. Gencin arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerien olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Park çevresindeki tüm yolları kapatarak araç ve vatandaşların geçişini engelleyen polis ekipleri genci ikna etmeye çalıştı.

BASIN VE POLİS EKİPLERİNE ATEŞ ETTİ!
Uğur B., fotoğrafını çekmek isteyen basın mensupları ile polis ekiplerine elindeki av tüfeğiyle ateş açtı. Bu durum üzerine çevredeki güvenliği daha da artıran polis ekipleri, park etrafında adeta kuş uçurtmadı. Öfkeli genç, daha sonra kendisini ikna etmek isteyen polislerden, 1,5 yaşındaki yeğenini getirmelerini istedi. Bir süre ağabeyinin getirdiği yeğenini seven Uğur B. arkadaşlarından da bira istedi. Olay yerine gelen aile fertleri de zaman zaman tüfeğin namlusunu çenesine dayayan Uğur B.'yi silahını vermesi için ikna etmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Parka gelen baba Selahattin B. oğlu ile konuşmak için yanına gittiği sırada Uğur B. elinde bulunan av tüfeğini sol göğsüne dayadı ve tetiğe bastı. Kanlar içinde yere düşen genç, olay yerinde hazır tutulan 112 Acil Sağlık ambulansı ile önce Sivas Devlet Hastanesi'ne, ardından da Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Gencin parkta kendisini vurması üzerine olay yerinde bulunan arkadaşları ve ailesi sinir krizleri geçirdi. Oğlunun kendisini vurması üzerine anne Sevim B. olay yerinde bayıldı.

KARDEŞLERİ DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ
Hastaneye kaldırılan Uğur B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanırken, polis kapsamlı soruşturma başlattı. Uğur B.'nin ağabeylerinin de çeşitli tarihlerde benzer yöntemlerle intihar girişiminde bulundukları öğrenildi.
 

...
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2011 Pazar 19:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?