3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Şölen hazırlıkları tamamlandı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl yapılacak olan 'Suşehri Kültür ve Sanat Şöleni' için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel başkanlığında Suşehri Belediyesi toplantı salonunda bir araya gelen belediye meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları şölenin daha iyi geçmesi için fikir alışverişinde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Sedat Sel, gurbet özlemi çeken hemşehrileri ile kucaklaşmak için gün saydıklarını belirterek, “Bu yıl şölenin en iyi şekilde geçmesi için sponsorların katkıları ile çocuklar için gösteriler, dans şovları, yöresel sanatçılar ve Fatih Kısaparmak konseri olacak. Bu yılki şölenimizde siyasi platform konuşmaları sıkıcılık oluşturduğu için hemşehrilerimizi müzik ziyafeti ile adeta boğacağız. İlçe stadyumunda 2 bin kişilik sandalye tahsis edilecek. Suşehri şenliklerinin en iyi şekilde geçmesi ve vatandaşlarımızın rahat etmesi için en ufak detaylar düşünüldü ve tedbirler alındı. Ekonomik krize rağmen bu yılki katılımın fazla olacağını tahmin ediyoruz. Gelecek yıl ise şenliklerin daha geniş kapsamlı olması için herkesi bir platform altında toplayacağız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 11:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?