3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sonsuzluğa uğurlandı

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve partililerin de bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden muhabirimiz İsmail Güneş'ın cenaze namazı Sivas Ulu Cami'de kılındı.

Tekbirler eşliğinde camiye getirilen İsmail Güneş'in cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Sivas Müftüsü Mustafa Balık tarafından kıldırıldı. Cenaze namazına, Güneş'in yakınları, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, yeni seçilen Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas eski Belediye Başkanı Sami Aydın, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İhlas Haber Ajansı Genel Koordinatörü Thomas Bonifield, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, İhlas Haber Ajansı Konya, Kayseri, Adana Bölge Müdürlüğü temsilcileri, Gazeteciler Federasyonu Başkanı Nazmi Bilgin, İhlas Haber Ajansı çalışanları, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Yozgat Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti yetkilileri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazından sonra Güneş'in naaşı omuzlarda taşınarak Sivas Belediyesi'ne ait cenaze aracına götürüldü. Cenazenin araca götürülüşü sırasında karanfiller atıldı.

Güneş'in naaşı Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 21:09:29
Güncelleme :1 Nisan 2009 Çarşamba 21:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?