3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

SP adayları durmak bilmiyor

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan Belediye Başkan adayı, Dünya Ticaret Merkezi'ni ziyaret ederek, firmalara projelerini anlattı.

Dünya Ticaret Merkezi'ni ziyaret eden SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun stantları gezerek, 29 Mart seçimleri öncesi destek istedi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, krizin her yerde olduğu gibi fuarlarda da hissedildiğini söyledi. Fuar alanında bulunan hemen herkesle konuşmaya çalıştıklarını ve Kayseri'yi fuar şehri yapacaklarını da belirten Özçelik, "Fuarımızda bir durgunluk söz konusu. Bu bizi üzmektedir. Ama biz diyoruz ki az kaldı. Milli görüş gelince ekonomi yeniden düzelecek. Fuarlar ise daha büyük alanlarda olacak. Projelerimiz arasında zaten Kayseri'yi bir fuar şehri yapmak var. Bununla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Kayseri'de üretilen tüm ürünleri bir alanda ve bir seferde ziyaretçilerimize aktaracak büyüklükte bir fuar düşünüyoruz" dedi.

Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun ise, projelerinin içinde fuarların da olduğunu ifade etti.Belediye başkan adayları daha sonra ziyaretlerine devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 14:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?