3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

SP adayları projelerini anlattı

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayları Haşim Özçelik, 1989 yılı sonrası halkın belediyecilik ile tanıştığını belirterek, “Bu belediyecilik anlayışı milli görüş belediyeciliğidir” dedi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen SP başkan adayları, göreve gelmeleri halinde yapacakları projelerini açıkladı. Toplantıda ilk konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Haşim Özçelik, 29 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başladı.

Özçelik, "1989 yılı sonrası halk belediyecilik ile tanışmıştır. Bu belediyecilik anlayışı milli görüş belediyeciliğidir. Bu belediyecilik 5 temel anlayış üzerinde şekillenmiştir. Bunlar görev anlayışı, halkla ilişkiler, kaynakların geliştirilmesi ve kullanılması, icraat ve hizmet sahalarının geliştirilmesi, milli manevi ve tarihi değerlerin ihyası ve çevre anlayışı devrimleri olmuştur" dedi.

Milli görüş belediyeciliğini Kayseri ile tanıştıran Şükrü Karatepe'yi sevgiyle andıklarını ifade eden Özçelik, "Somut projelerle halkın karşısına çıkacağız. Ruhsuz beton yığınlarının arasında sıkışmış insanımıza nefes aldıracak, kendi özüne döndürecek atılımlar kazandıracağız" dedi.

Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan'ın da birer konuşma yapmasıyla basın toplantısı son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 15:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?