3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

SP teşkilatından SESOB'a ziyaret

SP SİVAS İL TEŞKİLATI'NDAN SESOB'A ZİYARET

Saadet Partisi (SP) Sivas İl Başkanlığı yöneticileri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Halil İbrahim Karademir, Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Karapınar, İstişare Kurulu Başkanı Süleyman Karaca, Teşkilat Başkanı Osman Günay, yönetim kurulu üyesi Rafet Özışıktan SESOB Başkanı Beşir Köksal makamında ziyaret etti. Siyasi partiler olarak sivil toplum örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek istediklerini belirten SP Sivas İl Başkanı Halil İbrahim Karademir, parti olarak halkla daha yakından kucaklaşarak ülkenin sıkıntılarını anlatacaklarını söyledi. Karademir, ayrıca SESOB'un yeni hizmet binasının da hayırlı olması temennisinde bulunarak Başkan Beşir Köksal'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, siyasi partilerin ulusal ve yerel platformda önemli olduğunu ve ülkenin bir parçası konumunda bulunduklarını söyledi. Sivas'taki esnaf ve sanatkarın sorunlarına değinen Köksal, esnafın sorunlarının biran önce çözülmesi için siyasi partilerden destek istediklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 16:32:00
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 17:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?