3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

SP'den karanfilli ziyaret

Kayseri'de Saadet Partili (SP) Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan belediye başkan adayları, şehir merkezindeki Camikebir Mahallesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşlara karanfil dağıttı.

Yerel seçimler öncesi SP belediye başkan adayları, Camikebir Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Sabah saatlerinde başlayan ziyaret çerçevesinde esnafın sıkıntılarını dinleyen SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, esnafa karanfil verdi.

Çok sayıda esnafın siftah yapmadan günü bitirdiğini kaydeden Özçelik, "Ömür boyu şükür, 29 Mart'a kadar sabır. Kayseri daha da canlanacak. Şehir merkezinde yerüstünden geçen Kayseray, çarşı esnafını olumsuz yönde etkiledi. Camikebir esnafı, bundan dertli. Eğer başkan olursam, treni yerin altından geçirerek esnafın yüzünü güldüreceğim" diye konuştu.

SP Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ise, seçim ziyaretlerinin devam ettiğini belirterek, bugün Camikebir esnafının sıkıntılarını dinlediklerini dile getirdi.

Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun ise, Kayseray'ın şehri Batı ve Doğu Almanya gibi ikiye böldüğünü kaydetti. Kocasinan ilçesindeki birçok mahallede şehir planlamasının yapılmadığını ileri süren Tosun, "29 Mart sonrasında yerel yönetimlerin başına geçecek olan SP, bu sıkıntılara çare olacak. Şimdi milli görüş zamanı" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 15:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?