6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Stadyum için birlik çağrısı!

Kaymakam Abdullah Demir, Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Suşehri İlçe Stadyumuna ve Suşehri Belediyespor'a sahip çıkılması konusun da tüm ilçe halkı, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarını birlikte ve desteğe davet etti.

Konu hakkında Kaymakam Abdullah Demir'i ziyaret eden Suşehri Belediyespor Başkanı İlyas Koçali ve yöneticiler, uzun yıllar sonra çim yapılması sağlanan stadyumun eksik konuları ve takımın sorunlarını ilettiler.

Yapılan görüşmelerde stadyuma ve takıma sahip çıkılmasının önemine değinen Kaymakam Abdullah Demir, "Suşehri stadyumu yıllar sonra çim yapıldı. Ancak burada tüm spor branşlarının ve Suşehri Belediyespor'un maçlarını oynaması için eksik olan alüminyum orijinal kale direkleri, yedek kulübeleri, çim biçme makinesi ve ilçeyi amatör küme maçlarında temsil edecek olan Suşehri Belediyespor kulübü oyuncularının ihtiyacı olan malzeme yardımının bir ay içerisinde hazır olmasını istiyorum. Bu konuda tüm ilçenin ve iş adamlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi.

Suşehri Belediye Spor Başkanı İlyas Koçali de şunları söyledi;
"Suşehri Belediyespor Kulübü bu ilçenin takımıdır. İnşallah kısa sürede adını da Suşehrispor olarak değiştirilecektir. Çünkü Suşehri Belediyesinin adı olarak kalan takım adı bazı kesimlerde rahatsızlık verebilir. Ama şu bilinmeli ki bu takım özveriler ile amatör kümede mücadelesini sürdürmekte. Yıllardır özlemini çektiğimiz stadyumun toprak zemini çim yapıldı. Bu konuda herkesi göreve davet ediyorum. Hatta bu işi ben sizden iyi yaparım diyen sporu seven birilerine görevi teslim etmeyi bile seve seve yaparız. Sivasspor'umuza sahip çıkan halkımızın takımına ve stadyumuna sahip çıkacağından eminim" dedi.

Toplantıda ilçe stadyumu ve Suşehri Belediyespor için destek gecesi yapılmasına karar verildi. Bu arada toplantı sırasında Kaymakam Abdullah Demir'e gelen bir telefon, yapılan toplantıya renk kattı. Kaymakam Demir, telefonla kendisini arayan kişinin İstanbul'da bulunan Yaygın Söğüt köyü Dernek Başkanı Adnan Yavuz olduğunu ve Yavuz'un stadyum için orjinal kale direklerini ve fileleri en kısa sürede Suşehri'ne göndereceğinin müjdesini verdiğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 16:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşenur satılmış IP: 78.163.122.xxx Tarih : 8.06.2008 12:15:06

bence stadyum gerçekten çok güzel olmuş