6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Statta yer kalmadı, balkonlar satıldı

Yarın saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda yapılacak ve şampiyonluk yarışını belirleyecek Sivasspor-Galatasaray maçının biletlerinin tamamı satıldı. Sivas'ın yanı sıra çevre illerden de çok sayıda futbolseverin izleyeceği maç öncesinde, statta hazırlıklar sürüyor.

Bürokratlar ve spor adamlarının maçı izleyeceği protokol tribününün merdiven boşluklarına sandalyeler yerleştiriliyor. Tribünler ve saha zemini maça hazırlanıyor.

Saha zeminindeki çim, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ekiplerince iş makineleriyle biçiliyor. Yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşma için bilet bulmak imkansız hale gelirken, özellikle stadın havuz tarafı kale arkası tribününün arkasında bulunan ve sahayı tam olarak gören 5 apartmanın üst katlarındaki dairelerin balkonlarında şimdiden yerler ayrıldı.

Ev sahipleri, Sivasspor maçlarında evlerine yakın akrabaları ile komşularının ve arkadaşlarının maç izlemeye misafirliğe geldiğini belirtiyor. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında evlerinin stadı gören balkonlarının dolduğunu ifade eden ev sahipleri, Galatasaray maçı için de şimdiden akraba ve arkadaşları için balkonda yer ayırdıklarını belirtiyor.

Bu arada kentte herkes balkonlarının ve dükkânlarının camlarına Sivasspor bayrakları astı.

Zaman
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 09:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?