3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

STSO yönetimi adaylarla buluştu

Sivas Ticaret Borsası'nda yaklaşan başkanlık seçimleri nedeniyle Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetimi, başkan adaylarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.
Toplantıda konuşan STSO Başkanı Osman Yıldırım, STSO ve borsanın ayrılmaz bir bütün olduğunu ve kazananın Sivas olmasını istedi.

Sivas'a hizmet noktasında sivil toplum örgütlerine büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Yıldırım, borsa başkan adaylarına seçim sürecinde başarılar diledi.

Seçimlerde tarafsız olduklarını da vurgulayan Yıldırım, "Görevine devam eden mevcut başkanımızla bugüne kadar hiçbir sorunumuz olmadı. Gayet iyi ilişkiler içerisinde olduk. Göreve talip üç adayımızı da yakından tanıyoruz. Bu göreve talip olunmuş, kimin hakkında hayırlısı ise Allah ona nasip etsin. Çalışma sürecinizden ve duyarlı davranmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde kazanan her zaman Sivas olmalı. Sonuna kadar kardeşçe bu yarışı götürmenizi rica ediyoruz. Göreve kim gelirse gelsin bizim arkadaşımızdır. Herkese aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıktayız. Seçimin Sivas'a, sizlere ve ailenize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise, demokratik bir ortamda gerçekleşen yarışın Sivas'a hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ticaret Borsası Başkan adaylarının da birer konuşma yaptığı toplantı, yenilen yemekle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 12:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?