3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

STSO'dan siyasi partilere ziyaret

STSO'DAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Türkiye Partisi (TP) ve Saadet Partisi (SP) il yönetimleri ziyaret etti.

STSO Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrelerde il yönetimini seçen siyasi partilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak TP İl Teşkilatı'nı ziyaret eden STSO Yönetim Kurulu ve Meclis Divan Üyeleri İl Başkanı Ahmet Kuzu ile bir süre sohbet etti. Yeni kurulan ve genel başkanı Sivaslı olan bir partinin ayrılacağını olduğunu belirten STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Abdüllatif Şener'in Sivas'a büyük hizmetler yaptığını söyledi.

2002-2007 yılları arasında Sivas'ta yaşanan bütün gelişmelerin altında Şener'in imzası olduğunu kaydeden Yıldırım, "Kendisiyle görevde olduğu süre içerisinde çok verimli çalışmalar yaptık. Özellikle 20002-2007 yılları arasında Sivas'taki gelişmelerinde hepsinin altında Başbakan eski Yardımcısı Abdüllatif Şener'in imzası vardır. TSO olarak, bütün partilere aynı mesafedeyiz. Ancak, Sezar'ın hakkının da Sezar'a verilmesi gerekiyor. Görüşüne, düşüncesine bakmadan Sivas'a hizmet edenin yanındayız ve sahip çıkmalıyız. Sahip çıkmalıyız ki, diğer hemşerilerimize örnek olsun, bir motivasyon olsun. Onlarda gayrete gelsinler. Sivaslılar olarak, ilimizde yetişmiş bir değerin başarılı olması için Sayın Şener'e vefa örneği gösterilerek, destek vermesi gerekir diye düşünüyorum. Çünkü Sayın Şener, Sivas'a gerçekten hizmet etmiş, siyasi hayatında değer vermiş, hep Sivas'ın ve Sivaslının yanında olmuştur. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Türkiye Partisi İl Başkanı Ahmet Kuzu da seçim zamanına kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını, siyasete yeni bir heyecan kazandıracaklarını söyledi.

Ziyaretler çerçevesinde MHP İl Yönetimini de ziyaret eden STSO heyeti, İl Başkanı Kürşat Ergün'ü tebrik etti. Burada bir konuşma Yapan Başkan Yıldırım, Sivas'a hizmet noktasında herkesle taraf olduklarını açıkladı.

Sivas'a hizmet edene sahip çıkılması ve desteklenmesi gerektiğini belirten Yıldırım, "STSO hiçbir siyasi görüşe göre hareket etmeyen, bütün siyasete aynı yakınlıkta ve uzaklıkta olan bir kurumuz. Ama Sivas'a hizmet konusunda tarafız. Sivas'a hizmet edenlere ve sahip çıkanlarında görüşüne bakmaksızın yanındayız. Geçmişte MHP ile çalışmalar yaptık. Her zaman destek verdiler, yanımızda oldular. Yine aynı ahenk içerisinde çalışacağımıza inanıyorum. Yeni yönetiminize ve partinize hayırlı olsun" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Kürşat Ergün ise önceliklerinin şehir milliyetçiliği olduğunu belirterek, "Bu doğrultuda şehirlerde en önemli kurumlardan biri olan Ticaret ve Sanayi Odası'na her zaman desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu görüş doğrultusunda TSO olarak istişarelerimizi devam ettirip, şehrimizin kalkınması daha iyi, huzurlu ve refah içinde yaşabilmesi doğrultusunda her zaman destek vereceğimizi belirtiyoruz" şeklinde konuştu.

Son olarak Saadet Partisi ziyaret ede STSO heyeti İl Başkanı Halil İbrahim Karademir ve yönetimini kutladı. İl Başkanı Karademir'i yakından tanıdıklarını ifade eden STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, "Sayın başkanımızı yakinen tanıyoruz. Meclisimizde ve OSB müteşebbis heyetinde beraber çalıştık. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir yatırımcı olarak kendisini yakinen tanıyoruz. Oradaki başarılı çalışmalarını burada da aynı şekilde devam ettireceğine inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

SP İl Başkanı Karademir ise Sivas'a daha iyi hizmetler verebilmek için birlik beraberlik içerisinde Sivas'ın bulunduğu yerden daha yukarı seviyeler çıkması için çalışacaklarını vurguladı.

STSO'DAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET
STSO'DAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 17:03:05
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 17:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?