5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Su kesintisi 19-26 Ekim'de yapılacak

Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (SİBESKİ) tarafından uygulamaya konulan, Yağmursuyu Şebeke Yapım Projesi kapsamında bayram öncesi yapılması kararlaştırılan ancak ertelenen bir haftalık süreli su kesintisinin 19-26 Ekim tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayı içerisinde programa alınan ancak, bayram dolayısıyla Altuntabak Mahallesinde ertelenen çalışmalara yarın tekrar başlanacağı duyuruldu.

Açıklamada, SİBESKİ ekiplerince sürdürülen çalışmalar esnasında zaman-zaman su kesintilerinin yaşanacağı belirtilerek, mağdur olunmaması için kesintilerin yaşanacağı bölgelerde ikamet eden vatandaşların tedbir almaları istendi.

Altuntabak Mahallesi Kütüklü Caddesinde çalışmalara başlandığı ve çalışma esnasında su kesintilerinin yaşanacağı bildirilen açıklamada, "Yağmursuyu Şebeke Yapım Projesi kapsamında, Altuntabak Mahallesi Kütüklü Caddesinde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle, 19-26 Ekim 2007 tarihleri arasında, saat; 08.00 ile 18.00 saatlerinde, 7 gün süre ile planlı olarak su kesintisi yapılacak" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 14:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?