6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sulama kanalında ceset bulundu

SİVAS’ın Gürün İlçesi’nde DSİ’ye ait Gökpınar Balaban sulama kanalında bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede ölen kişinin 43 yaşındaki Taha Karataş olduğu belirlendi.

Gökpınar Balaban sulama kanalını kontrol eden DSİ görevlisi Ethem Sarı su içerisinde bir ceset olduğunu görünce Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı’na haber verdi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, vatandaşların da yardımı ile sulama kanalının içerisindeki cesedi güçlükle kıyıya çıkardı. Olay yerinde yapılan incelemelerde cesedin Tepecik köyü nüfusuna kayıtlı Taha Karataş’a ait olduğu belirlendi. Karataş'ın ODTÜ Siyasal Bilgiler Bölümü mezunu olduğu öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından Taha Karataş’ın cesedi otopsi için Gürün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cesette çürme belirtilerinin başlaması nedeni ile, Karataş’ın bir kaç gün önce ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Karataş’ın boğularak mı veya başka bir nedenle mi öldüğü yapılacak otopsiden sonra netlik kazanacak. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı

DHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 18:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?