4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Şüpheli çanta paniği

Sivas'ta akşam saatlerinde Orduevi'nin arka duvarının dibine konulan şüpheli çanta paniğe sebep oldu. Fünye ile patlatılan çantanın, bir bayana ait olduğu anlaşıldı. 

Edinilen bilgiye göre, devriye görevi yapan cinayet masası ekipleri, Orduevi'nin arkasındaki duvarının altına bırakılmış bir kadın çantası olduğunu fark etti. Şüpheli çantanın olduğu bölüme polis merkezi tarafından ekipler sevk edilirken, Orduevi'nin arkasından Hükümet Meydanı'na açılan sokak polis tarafından yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giydikten sonra şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Büyük bir sesle yaşanan patlama sonrasında çantanın içindeki eşyalar çevreye saçılırken, müdahale sonrasında yapılan kontrolde çantanın Fikret E. adlı bir bayana ait olduğu anlaşıldı. Sivil ve resmi polislerin çanta içinden çevreye saçılan kimlik ve diğer eşyalar ile bozuk paraların toplanmasından sonra çantanın sahibinin bulunması için çalışma başlatıldı. 

Diğer taraftan, çantanın düşürülmüş olabileceği düşünülürken, olayın yaşandığı saatlerde hiçbir çanta hırsızlığı, kapkaç veya kayıp müracaatının olmadığı tespit edildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 23:58:29
Güncelleme :18 Ekim 2006 Çarşamba 02:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 85.99.61.xxx Tarih : 20.10.2006 19:55:05
Sivas'ta kargaşa çıkarmanın ne Sivas'a nede Ülkeye bir faydası olmaz. Sivaslı hemşehrilerimiz bu oyunlara hiç gelmemeli... En ufak şüphe 155'e bildirilmelidir. www.haber58.com