3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Suşehri 29 Ekim'i kutladı

SUŞEHRİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 86. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Suşehri Kaymakamlığı'nda Kaymakam Yusuf Özdemir'in protokolün bayram tebrikleri kabul etmesi ile başlayan program yağmur nedeniyle kapalı spor salonunda devam etti.

Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Yusuf Özdemir, eşsiz bir miras olarak bırakılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını birlikte kutlamanın coşkusu içerisinde olduklarını ifade etti. Bugün ulaşılan uygarlık düzeyinin Cumhuriyetin sonuçlarından olduğunu hatırlatan Kaymakam Özdemir," Atatürk'ün devrimlerini yaşatmak da kararlı ve güçlüyüz. Yaşayanların ve yaşayacaklara en büyük armağan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıdır. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetin birlik ve beraberlik olduğuna inanmıştır. Türk Milleti Cumhuriyetini benimsemiş ve ilkelerine sahip çıkmıştır" diye konuştu.

Şiirlerin okunmasının ardından, okullar arasında yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verildi. Ödül töreninin ardından protokol öğrencilerle halay çekti. Büyük bir coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi geçit töreninin ardından sona erdi.

SUŞEHRİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU
SUŞEHRİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU
SUŞEHRİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 14:27:04
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 14:38:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?