3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Suşehri adayı esnafı ziyaret etti

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı ve adayı Şaban Coşkun, sanayi esnafını ziyaret etti.

İl Genel meclis üyesi adayları, belediye meclis üyesi aday adayları ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Suşehri Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Başkan Coşkun, sitenin 1998 yılında faaliyete geçtiğini, sanayi esnafını toz ve topraktan kurtardıklarını dile getirdi. Başkan Coşkun, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve İdareler Seçimleri'nde tekrar başkan seçilirse, sanayi sitesinin yollarının tamamının sıcak asfalt yapacaklarını kaydetti.
Suşehri Sanayi Sitesi'nin büyütülmesi için, Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Özcan Özbek'in boş olan arsaya, 40 yeni işyeri yapılacağını kaydeden Başkan Coşkun, bu yıl yapılacak olan 40 yeni işyerine belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Suşehri sanayisinin, bölgede 'abi' konumunda olduğunu dile getiren Coşkun, "İlçemiz sanayisinin geliştirilmesi için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. İnşallah başlattğımız çalışmalar neticesinde, önümüzdeki günlerde Suşehri sanayi esnafına müjdeli haber vereceğiz. Çünkü bir ilçenin gelişmesinde öncelikli olarak sanayinin olması şarttır. Bunu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz" dedi.

Başkanın ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren bazı sanayi esnafı, toz ve topraktan kurtulduklarını belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 18:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?