6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Suşehri Avrupa'da tanıtılacak

ATV EUROPA SUŞEHRİ'NDE TANITIM PROGRAMI ÇEKTİ

ATV Europa adlı özel bir televizyon kanalı tarafında Sivas'ın Suşehri ilçesinin tanıtımı ile ilgili program çekimi yapıldı.

ATV Europa'da yapım ve sunuculuğu Cemil Ağırbaşer'in yaptığı "DR. VIP" programının çekimleri kapsamında Belediye Başkanı Sedat Sel ile de röportaj yapıldı.

Başkan Sel kendisi ile yapılan röportajda, Suşehri'nin bölge ilçeler içerisinde en şanslı ve en güzel ilçe olduğunu söyledi.

İlçenin Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan 5 il ve 6 ilçe merkezinden geçen D-100 Karayolu kavşağında bulunduğunu belirten Başkan Sel, Suşehri'nin bu illere uzaklığının ise 130 ile 160 kilometre arasında olduğunu belirtti.

İlçenin ikamet eden nüfus sayısı ile gündüz taşıdığı nüfusun çok farklı olduğunu belirten Başkan Sel, özellikle yaz mevsiminde ilçe nüfusunun yaklaşık 50 binlere çıktığını söyledi.

İlçeye yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlara kapılarının açık olduğunu belirten Başkan Sel, "Yatırım yapmak isteyenlere her zaman destek olacağımızın sözünü veriyoruz. Bütçemizin iki katı borcu olmasına rağmen kesinlikle borçlarda sorun etmiyoruz. Halkımıza söz verdik ve bu sözlerimizi yerine getireceğiz. Ama kesinlikle alt yapısı yenilenmeyen hiçbir sokağımızın üst yapısını yapmayacağız. Alt yapı hedefimizi ise ilçede 3 yıla yaymış bulunmaktayız. Bu belirttiğimiz yıl içerisinde alt yapıları ve üst yapıları yeniden yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen röportajın ardından, DR. VIP program ekibi ilçede bulunan bölge hastanesine geçerek burada bulunan hastalarla röportajlar yaptı.

İki günlük çekimlerin ardından ilçeden ayrılan ekip çekimleri yapılan görüntülerin Şubat ayının son haftasında ATV Europa kanalı "DR. VIP" programında yayınlanacağını yayın tarihinin önümüzdeki günlerde bildirileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 15:22:01
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 15:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?